Contact


google maps

De Zonnekouter cvba

Vossenholstraat 9
9870 Machelen aan de Leie
BE 0556 728 332

 

Boer Arne: 0484 79 68 21
Winkel (Felicia, Judith): 0470 64 57 05
Abonnement (Lien): 0470 64 57 05

Wegbeschrijving

 Met trein en fiets/bus

Trein uit Gent of Kortrijk, station Deinze

        Met de bus: Lijn 75 Deinze-Kortrijk, vertrekt telkens rond het half uur. Afstappen voorbij de lichten van Machelen-Dorp, Halte garage De Prins. Wandel iets verder langs de grote baan richting Olsene, links  vind je dan de Vossenholsteraat, 2 bochtjes verder is De Zonnekouter

       Met de fiets: In Deinze kan je een Bluebike huren, het is een 20 minuten fietsen langs de Kortrijkse steenweg of een parallelle binnenbaan langs de spoorweg

Met de auto

Vanuit Deinze (E17 afrit Deinze)

rij tot op de Kortrijksesteenweg, ga hier naar links richting Zulte, en sla bij de tweede lichten (thv Machelen) linksaf. Sla voor de spoorweg rechts af in de Meulebergstraat, rij deze tot op ‘t eind (Tuttegemstraat oversteken): ze komt uit op de Vossenholstraat, en links voor je ligt de Zonnekouter.

Vanuit Olsene (E17 afrit Kruishoutem)

rij tot op de Kortrijksesteenweg en sla rechtsaf richting Deinze. 500 m voorbij het kasteel van Olsene is er een klein afslagje naar rechts: de Vossenholstraat (er staat een bord van de Zonnekouter op de hoek). Volg het s-vormig baantje voorzichtig tot voorbij de meidoornhaag, dan vind je de Zonnekouter op je rechterkant.

Vanuit Kruishoutem

Volg achter de kerk de pijl richting Machelen (Beverhoekstraat – Machelenstraat), steek de E 17 over, even rechts op de Gaverstraat en dan links de Vossenholstraat in. Links aanhouden, en op het einde over de spoorweg vind je op je linkerkant de Zonnekouter.

Contacteer ons voor al jullie vragen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.